maanantai 1. joulukuuta 2014

1. joulukuuta

Ja kuten arvata saattaa en ole VIELÄKÄÄN saanut aikaiseksi mitään häkkiesittelyä/tavaroiden esittelyä. Pahoitteluni siitä. Tällä hetkellä olen työssäoppimassa eläinkaupassa, jossa olen 10-16 aikavälillä, joten vapaa-aikaa jää sinänsä aika vähän. Olen työssäoppimassa vielä ensiviikolla, mutta koitan tällä viikolla tehdä vihdoin sen häkkiesittelyn.. Jos ei nyt enempää tulisi mitään ikäviä yllätyksiä ja turhia sressin aiheita.

Mutta asiaan! Ostin viime viikolla kaneille tuolta eläinkaupasta naksuttimen, ja Hattara on oppinut hyvin sen idean (yllättävää, kun taitaa olla näistä fiksuin..:D ). Gabya varten sen lähinnä ostin, jos sekin joskus jotain oppisi. Saa nähdä.

Kuvia mulla ei kaneista nyt vaihteeksi ole, kun en tosiaan ole ehtinyt kuvaamaan ja vaikka ehtisin, niin sisällä on niin kamala valoitus, että tuon kameran kanssa en viitsisi sisällä ottaa mitään pikselimössökuvia. Mutta kaikille kaneille kuuluu edelleen ihan hyvää. Olis tarkoituksena Gabylle ja Hattaralle uus häkkikin väsätä luultavasti tossa viikonloppuna, nyt kun näiden häkkien paikat taas vaihtui. Vähän täytyy kyllä miettiä, miten tuo kömpelö Gaby pärjäisi siinä uudessa häkissä.. Noh, ehkä sitäkin varten saan jotain vinkkejä muilta kani ihmisiltä!:)

Tämä postaus jääköön nyt tähän, kun täytyy mennä nukkumaan että töissä jaksaa. Heippurarallaa!

Öitä! c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti