sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulun odotusta ja epäonnea

Hups, tämä postailu taas vähän jäänyt.. Asiaan on tosin vaikuttanut se, että kanit söi kameran usb johdon poikki, ja tänään kun mulle hankittiin uus johto niin ei siltikään yhdistä nyt tuota kameraa tähän..Argh. Eli kuvia ei nyt taida hetkeen tulla (tai korkeintaan jotain vanhoja kuvia, ettei nää postailut olis niin ankean näköisiä). Noh, toivon mukaan ton sais nyt jotenkin toimimaan :/

Sitten perus kanien kuulumisiin.

Gabyn kanssa oltiin tosiaan tiistaina eläinlääkärillä käymässä. Ei mitään vakavaa. Korviin vai oli kertynyt keltaista korvavaikkua kauheat paakut, joita en uskaltanut ruveta sen enempää sörkkimään, niin mentiin eläinlääkärille näytättämään niitä, ettei olis mitään vakavaa. Eläinlääkäri putsas ne (oli kuulemma aika tiukasti kiinni) ja antoi 10 päivän korvatippa kuurin. Katsoivat samalla, että Gaby on varmasti hyvässä kunnossa yleisesti, ja punnittiin samalla paino, joka oli 3.7kiloa. Mutta herra voi siis hyvin:)

Hattarakin voi hyvin. Gabyn kanssa yhteiselo sujuu hyvin, vaikka neiti onkin sitä nyt ruvennut hirveän usein alistamaan. Enpä nyt tiedä, onko sen voinnista muuta kerrottavaa :D

Ja sitten Tiko.... Suoraan sanottuna, mulla menee välillä niiin hermo ton rusakon kanssa. Toivon sen käytöksen olevan vain osa murrosikää D: Tikolle olisi myös suunnitteilla kaveri, mutta täytyy nyt katsoa, miten asiat etenee..;)
Ja siis tosiaan, Tiko on vain niin..niin.. ARGH. Rimpuilee, riehuu, tuhoaa ja siis ghsgj. Noh, oletan olevan vain murrosikää. Ehkä tämä tästä.

Eipä tässä nyt sen kummempia. Hyvää joulun odotusta kaikille!:)

(Loppuun kaksi ei niin jouluista kuvaa)


3 kommenttia:

 1. Ihania nuo kuvat!Omakin kani alussa kun tuli meille rimpuili ja raapi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) ai sunkin kanilla sellasta? Täytyy nyt toivoa, et toi tiko vähän rauhottuis ja et se luottais ihmisiin piikkasen enemmän! Onko sun kani nyt sitten tuollaisen rimpuilun ja raapimisen lopettanut?:)

   Poista
 2. On se jo nykyään :) Välillä vielä yrittää vähän rimpuilla

  VastaaPoista