sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kuvailua!

Siis, lupasin teille häkkienesittely videon/kuvailun tai tavaroiden esittelyä, mutta se nyt vähän jäi, kun kanien kanssa käytiin pihalla. Ensi kerraksi koitan saada noista jomman kumman tehtyä, luultavasti ensimmäisen :)

Tosiaan, tänään käytiin kaikkien kanien kanssa pihalla, vaikka hieman satoi ja lumikin oli sulanut hieman. Mutta ainakin kanit näyttivät tykkäävän ja Tikokin on jo hieman edistynyt tuon hihnan suhteen. Kyllähän se aluksi hieman hyppi ja juoksi ja koitti rimpuilla, mutta onneksi hetken päästä rauhottui! Ja VIHDOIN sain kaikista kaneista ulkoilu kuviakin. Lisäilen niitä tuohon loppuun.

Masillekkin kuuluu hyvää. On kasvanut kovaa vauhtia, ja oppinut sängyllekkin jo poikaystäväni luona hyppäämään! :D Pikku riiviö siitä on pikku hiljaa kyllä kasvamassa.
Sain kuulla tänään myös yhdestä masin veljestä, jota tultiin kankaanpäästä(?) asti hakemaan. Nimi sillä on nykyään Mango ja sekin oli aivan hiiiirveästi kasvanut. Sillekkin näköjään periytynyt nuo isänsä korvat..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti