maanantai 29. joulukuuta 2014

Voi herrajumala!

Arvaatteko, kuinka monta kertaa olen tällä viikolla blogia koittanut päivittää? Vastaus: monta. Tietokoneet ja puhelimet on selvästi kääntynyt mua vastaan. Onneks kone sentää NYT toimii tämän verran..Pitäis varmaan hankkii jotenki uus tietokone, kun on tääkin jo joku 5-6 vuotta vanha, ja hidas ku mikäki..
Mutta asiaan! Kanit voivat hyvin, ja ennen jouluaattoa käytiin kaikkien kanssa pihallakin! Saatiin tännekkin onneksi valkea joulu, niin kanitkin tykkäs tuolla lumessa möyriä. Masin ja Tikon kanssa oltiin vaan maksimissaan jouk 5min, kun Masi ekaa kertaa pihalla ja on niin pieni ja Tiko ei muuten vaa tykkää kauaa olla lumessa :,D Hattaran ja Gabyn kanssa olttiin joku 10min.

Huomenna matkataankin Masin kanssa poikaystävälleni ja ollaan siellä uusivuosi! Toivottavasti nää muut ei oo täällä paniikissa rakettien takia :/ Mutta en usko.

Kanit eivät ihme kyllä saaneet joululahjoja, mutta tarkotus olis niille taas tilata jotain niin jos ne sais "joululahjat" myöhässä.

Ja kamerani ei edelleenkään yhdisty koneeseeni, ja nyt kun ostettiin vähän käytetty kamera, mutta täytyis hankkia vielä siihen sopiva johto niin saisi kunnon kuviakin! Kännykällä olin onneksi kaneja kuvanut, jaoin ne facebookkiin ja nyt kun tulin koneelle, tallensin kuvat facebookista koneelle että saan ne tänne :,D Hankalaa, mutta ei voi mitään kun mikään ei toimi.
Myöhäiset joulun toivotukset ja hyvät uudet vuodet kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti