lauantai 1. marraskuuta 2014

Pitkästä aikaaa

Anteeksi hieman pitkään kestänyt taukoilu tästä kirjoittamisesta. Olen vain odottanut, synnyttäisikö Hattara, mutta oli onneksi näköjään väärä hälytys!:) Tai no, ei ainakaan muksuja vieläkään näy. Todella outoa vain, jos tuo oli pelkkä valeraskaus, koska tuo ei ole kolmen vuoden aikana ikinä tehnyt pesää, korkeintaan ollus hieman kärttyinen valeraskauden aikana (jos nyt sillä sellaisia oikeastaan on edes ollut).

Mutta tänään Hattara siirtyi asustelemaan Gabyn kanssa, koska mielestäni tuo pari toimii paremmin kuin Hattara-Tiko. Tosin Tikon kanssa Hattara juoksee Tikoa pakoon, ja Gabyn kanssa Hattara on suurinpiirtein heti alistamassa toista, jos toinen hiukankin liikkuu. Noh, eiköhän sekin siitä rauhoitu:) Nytkin makoilevat tuolla vierekkäin.

Valjaitakin on nyt valmistumassa, kun niitä on muutamat minulta tilattu. Tosin sekin on edennyt hieman hitaasti koulun ja kanien takia. Stressiä kokoajan kaikesta pienestäkin asiasta. No, ensiviikolla onneksi vapaa päivä, josko ne valjaat saisi valmiiksi!

Käytiin Gabyn ja Hattarankin kanssa eilen valjaissa hieman pihalla. Näyttivät nauttivan, ja Hattarasta sain ainakin otettua kuviakin, toisin kuin Gabysta. Gaby viiletti pää viidentenä jalkana, jonka vuoksi ei siitä oikeastaan kuvia saanut. Tikonkin kanssa olisi muuten menty pihalle, mutta herralla on vielä ihan vähän tuo hihna totuttelu kesken. Ehkä pian, ehkä pian.

Ja kuten kuvista näkyy, tämä neiti tykkää poseerata ;)


Jaa tämä on ainut onnistunu kuva Gabysta pihalla :D

Ja älkää hätäilkö, meidän jänö herrakin on edelleen ihan kunnossa :pEi kommentteja:

Lähetä kommentti