torstai 13. marraskuuta 2014

hupsista..

Heh, vähän taas tämä blogi unohtunut. Pahoitteluni siitä! Yritän olla jatkossa taas vähän aktiivisempi.

Asiaan! Vanin poikaset on tällä hetkellä kaikki menneet, tai no viimeinen lähtee sunnuntaina :) Kaverini pitää yhden siinä toivossa, että naaras ja naaras tulisi keskenään toimeen, koska muuten sekin lähtee myyntiin :/ Muksuista puheen ollen..
                                                                                                                                                                                                                                                   Tämä tytsy muutti meille!:) Tai noh, tällä hetkellä asustelee poikaystäväni luona pito vaikeuksien vuoksi. (ja alunperin tämän piti poikaystävälleni mennäkkin, mutta pelkäsi, ettei pystyisi elättämään..)  Ja siis, ei minun pitänyt ottaa poikueesta yhtään, eikä varsinkaan tätä. Mutta viimeisenä iltana se nuoli sormiani yms. niin jotenkin vain sydän suli tälle <3 Ja valitettavasti nimeksi jäi Masi..:D Poikaystävänihän nimesi tämän Masiksi heti kun sen näki. Itse olen koittanut opetella käyttämään siitä nimeä Mallu, mutta Masi sieltä suusta aina tulee.
Ja siis, minun piti lisätä Masista ihan uusia kuvia, mutta nyt se kamera on sitten hukkunut johonkin. Toivon mukaan löytyy!

Sitten siirrytään näihin isompiin kaneihin:
Kaikki voivat yleisesti hyvin. Hattara ja Gaby asustelevat ihan sulassa sovussa keskenään. Tikoa vain hieman säälin, kun joutuu yksin olemaan, mutta katsotaan sitten kun Masi on hieman kasvanut, jos niistä kahdesta saisi parin!
Kaneja en ole ehtinyt kuvailemaan, kun on ollut niiin paljon menoja. Tai noh, oikeastaan olen ravannut vain poikaystävälläni katsomassa Masia (Joka on siis minun luotani n. 15km?).

Mutta eipä mulla muuta! Ensikerraksi koitan saada kaikkia kaneja vähän kuvailtua. Adios!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti