tiistai 14. lokakuuta 2014

Muksut ja kuulumisia!

Heipodei taas. Gaby oli eilen eurajoen eläinlääkärillä kastoroitavana, ja se meni ihan hyvin. Eläinlääkäri antoi Gabylle myös antibioottia ruiskeena, kun haavat olivat sen verran pahan näköiset (siis haavat, jotka olivat aiheutuneet Tikon ja Gabyn tappelusta). Eilen poitsu oli koko illan ihan töttöröö, mutta nyt on jo suht normaali itsensä. Raukka parka täytyy pestä, kun nukahti eilen omaan pissaansa :c (tuntuu muuten tosi oudolta kutsua Gabya nyt yhtäkkiä poitsuksi  o.o)

Ja Hattarasta ei saa vieläkään selvää, että onko tiineenä vai ei. Okei yhtä "energinen" se on kuin normaalisti, mutta en tiedä, kiinnitänkö vain tavallista enemmän huomiota sen makoiluun, juomiseen yms. Omasta mielestäni ne on lisääntynyt ja luonne hieman muuttunut läheisyyden kipeämmäksi (nykyään antaa silittää jopa silloin kun on vapaana, mistä se ei normaalisti tykkää yhtään). Tietysti, voihan se olla vanhuuttakin tai sitä, että olen nyt ollut taas niin paljon niiden kanssa ja silitellyt ja sylitellyt enemmän, en tiedä. Tosin nytkin se on meihannut aivan perkeleesti tuon pahvilootamökin kanssa. Nääh, kiinnitän vain liikaa huomiota tälläisiin.

Tikollekkin kuuluu ihan hyvää. Hihnaan totuttelu vain ei oikein edity. Ja siis, tarkennuksena, Tikolle valjaat on ok, mutta heti kun hihnan pistää kiinni (pidin siitä sitten kiinni tai en) niin Tiko menee ihan paniikkiin ja juoksee pisin taloa ja sitten kun on juossut paniikissa pari minuuttia, menee pöydän alle, ja jos koitaa hihnaa tai valjaita ottaa pois, hyökkää käden kimppuun. Muuten on kyllä ihana. Noh, jotain haastetta joskus mullekkin.


Sitten poikas asiaa! Tänään muksut on jo 5-viikkoisia! Byhyy, enää kolmeviikkoa saamme nauttia näiden pikkuisten temmellyksestä:c Noh, katsotaan, tullaanko kumminkin blogin puolella näkemään ehkä vielä yhtä pienokaista (; En tiedä.
Mutta tässä muksujen viikkokuvat! Jos jonkun väri menee vielä väärin, saa korjata.
Ainiin, katsoin sukupuoliakin, ja tässä veikkauksia! (Jos en niistä 7-viikkoisina ole varma, että kumpaa sukupuolta kukin on, niin tottakai hankimme jonkun ammattilaisen katsomaan :p)

Luonnonharmaa, naaras?
Musta perhonen (ylikuvoitunut?), naaras?
Musta vk, uros?
Musta vk, naaras?
Musta vk, uros?
Musta vk, uros?

Heh, hyvä koittaa muistella, että miten katsoin sukupuolet maanantaina. (Kirjoitin kyllä lapulle ylös että kuka mikäkin, mutta jätinkin sitten sen lapun vahingossa sinne. Hyvä minä!)

Ps. Hattara makoili äsken jonkun aikaa, ja häärää taas pahvilaatikon kimpussa?

2 kommenttia:

  1. Haha, tossa se lappu on vanin tarvikelaatikossa:D en mä sitä hukata aatellu x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyyvä!:D mää tulen ensviikol sit taas kattoon vaavei :)

      Poista