torstai 9. lokakuuta 2014

Muksut 4viikkoa ja 1pv!

Iiih, oli muksut kyllä hirveesti kasvanut viime kerrasta! Taapersi joo pitkin huonetta, ja osasta näkikin jo, että pidempää karvaa on tulossa c: Yhtä niistä harkitsen ottavani, mutta täytyy katsoa (;

Sukupuoliakin koitin katsoa, mutta ei nuo pikkuiset oikein vielä selällään pysy ja kun en ole mikään ekspertti vielä sukupuolten tunnistamisessa, niin täytyisi löytää täältä Raumalta joku, joka osaisi katsoa! Joten jos joku Raumalainen tätä lukee, niin ilmoittaudu sähköpostiin: Aleksiina@windowslive.com     Jos tätä kautta ei löydy, niin täytyypi ruveta kyselemään tutuilta.


Sitten vielä hieman huonompi uutinen.. Gaby taitaakin nyt olla jätkä, ja ilmeisesti on saanut astuttua Hattaran (minä kun tyhmänä uskoin vain että on naaras). Noh, Hattara ei ole vielä näyttänyt mitään tiienyen merkkejä, joten toivotaan parasta, eli ettei olisi paksuna. Aika näyttää.
Olen myyjänkin kanssa tästä nyt keskustellut, että mites tämä asia nyt hoidetaan. Kyllähän sitten ehdoteltiin vaihtoa naaraaseen ja että toisivat sen tänne minulle, mutta ei kania niin vain vaihdeta+olen niin kiintynyt tuohon koirakaniin, etten siitä haluaisi luopua. Kaipa sitten tuollakin leikkaus edessä, jos nyt siis syyslomalla vielä kokeneempi ihminen toteaa myös Gabyn olevan poika.


Mutta ei nyt siitä sen enempää. Ihastelkaa huonolaatuisia vaavikuvia c:

Musta vk

Musta perhonen (ylikuvoitunut?)

Musta vk

Luonnonharmaa

Musta vk


Musta vk

Poikueen "onnellinen" äiti :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti