sunnuntai 24. elokuuta 2014

Vauhtirikasta sunnuntaita!

Onnekseni, koulu on nyt lähtenyt jotenkin sujumaan, ja alan saamaan arkea sopimaan yhteen näiden kanien kanssa. Mitään kummallista ei nyt ole tapahtunut. Vanin astuminen onnistui suht ongelmitta, saa nähdä onko se nyt sitten tiineenä vai ei:)
Gabykin kasvaa hurjaa vauhtia. Tai no, välillä tuntuu, ettei se kasva lainkaan, mutta syliinkin ottaessa huomaa, että kyllä neiti on kasvanut. Ja Tiko sen sijaan on tainnut jämähtää noihin mittoihin, ja pojalla taitaa olla joku uhmaikä meneillään :,D No, jos kuukauden päästä Tikonkin voisi viedä eläinlääkärille leikattavaksi :)

Mutta, sitten tämä meidän vanha pariskunta, eli Luppa ja Hattara. Niille on nyt ruvennut tulemaan jotain kränää. Tietysti saattaa johtua Tikosta ja Gabystakin, kun ovat kerran tuon pariskunnan reviirillä, mutta en sitten tiedä. Tappeluita ei vielä ole ollut, mutta tosi paljon alistamista ja toistensa jahtaamista. Mutta kaipa sekin tuosta tasaantuu:)

Nytten ei oikeastaan mitään tämän ihmeellisempää. Parinpäivän päästä teen jonkun kunnon postauksen noista äänestyksessä olevista aiheista. Niin ja sitten vielä, joku saisi auttaa minua tämän blogin ulkoasun kanssa :,D En osaa käyttää tätä siten, että saisin tästä hienon näköisen kaniblogin!

Ottakaa tästä vielä tälläinen pikainen kani kkuva kollaasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti