sunnuntai 17. elokuuta 2014

Noniiiin!

Koulun takia, on nyt jäänyt tämä seuraava postaus :,D Eilen järjesteltiin poikaystävän kanssa huonetta uuteen uskoon, ompahan kanien häkeilläkin hieman paremmin tilaa. Sotkuista täällä vielä on ja Gabynkin häkki vähä hullussa paikkaa.. Mutta sitten kun Tiko on leikattu niin pääsevät nämä kaksi vanhan pariskunnan häkkiin, ja vanha pariskunta muuttaa Tikon häkkiin. Hieman pienempihän tämä Tikon häkki on, mutta uskon, etttä hyvin mahtuvat tuossa elelemään :)

Ainiin, ja kaverin kani on ollut täällä nyt hoidossa. Leijonaluppa Vanilija eli Vani. Vani nyt myös samalla reisulla sitten astutettiin Tikolla. Ja kyllä, kaikille poikasille on koti tiedossa:) Ja emme teettäneet näitä poikasia (jos niitä tulee) sen takia, että yrittäisimme rahallisesti hyötyä/"kanin poikaset on niin söpöjä".

Gaby ja Tikokin tuntuu olevan kasvaneet tooosi paljon. Taino, Gaby ei niin paljoo, mutta tuntuu että Tikosta olisi tullut jo kunnon "rusakko" :D. Täytyy koittaa keksiä sen häkinkin päälle joku suoja, kun se on nyt oppinut hyppäämään häkistään pihalle.. Tai no, kerran näin, kun se kiipesi häkin kaltereita pitkin kuin tikkaita. Oivoivoivoi.

No mutta, tällä kertaa ei mitään tämän ihmeellisempää. Kaikki kanit on ihan kunnossa, ja mitään suurempaa draamaa ei näide kanssa (onneksi) ole ollut. Muutamina aamuina vain joutunut heräämään pienessä paniikissa kun on poikaystävän kanssa ihmetelty, että "hetkinen.. Tiko ei oo häkissä.. voi v****". :D Noo, kanin omistajan arkea.
Loppuun taas joitain kuvia päivien ajalta.


                    Ja tässä tämä meillä hoidossa oleva Vani :) Ja Tikostakin sain vaihteeksi muutaman hyvän kuvan..^

Osaako joku kertoa tästä? Gabylla siis pitäisi olla tässä korvassa numero tautointi 34, mutta silloin kun Gaby haettiin meille, huomasin vasta kotona että korvassa oli vain kauhea muste jälki, joka on nyt vain kokoajan pienentyny. Onko tuossa edes mitään tautointia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti