lauantai 30. elokuuta 2014

Kaneja siellä, kaneja täällä..

Arg, tämä postailu taitaa näköjään painottua eniten viikonloppuuD:. No, parempi kai sentään edes silloin. Koulu ole itsellä vieläkään lähtenyt kunnolla käyntiin, mutta käytiin juttelemassa koulutuspäälikön kanssa. Kyllä tämä tästä :)
Sitten ilouutisia. Vani ilmeisesti odottaa muksuja ainakin kaverin kertomasta päätellen. On aloitellut pesää, käytös on muuttunut yms. Pidetään nyt peukkuja pystyssä ja katsotaan!

Sitten omien kanieni kuulumiset. Kaikki voivat hyvin, eivätkä ole vähään aikaan (ihme kyllä..) saaneet mitään tuhoa aikaan. Tikokaan ei ole enää karkaillut häkistä. Täytyisi vain saada nyt joku kerta aikaiseksi soittaa sille eläinlääkärille, että sais Tikol kastorointi ajan:) Saisipahan se ja Gaby toisistaan kaverit.

Vanha pariskuntakin on rauhoittunut. Ei ole enää ollut mitään isompia tappeluita tai muutakaan. Alkavat muutenkin pikkuhiljaa sopeutumaan näihin kahteen uuteen tulokkaaseen. Voisi koittaa näitä kahta totuttaa Gabyn kanssa.. Jos ne vaikka voisi kolmestaan olla samaan aikaan vapaana. Hirveän hankalaa jakaa sitä juoksutus aikaa yhdelle kani parille ja kahdelle erilliselle /:.

Toivon mukaan tämä pihalla käyminenkin helpottuu, kun sain nyt hankittua kaneille jättitramppiksen, jonka ympärille sitten aitaa/verkkoa tms. Kiitos pupuninjoille tästä ideasta heidän blogissaan.

Tämä oli nyt vähän tälläinen lyhyt teksti, enkä ole nyt ehtinyt kuvaamaankaan :c Koitan alkuviikosta tehdä kanien häkeistä esittelyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti