tiistai 12. elokuuta 2014

Aloitus!

Kuten varmaan huomaa, blogi on todella alkuvaiheessa. Mutta ei anneta sen haitata. Pidemmittä puheitta, kerron hieman kaneistani.

Luppa: Luppa on vanhin kaneistani, noi 5 ja puoli vuotta. Luppa myytiin kääpiöluppana, ja varmaan onkin, mutta koska Lupalla ei papereita ole, se on risteytys. (Kahdella kaneistani on paperit.) Lupalla on ollut nyt n. 3-4 vuotta pitkittynyt hengitystieinfektio. Se ei haittaa onneksi sen elämää. Se tekee siitä tooodella omalaatuisen, ja välillä se kuulostaa ihan pieneltä possulta<3

Hattara: Hattara on toiseksi vanhin kanini, hieman päälle kolme vuotta. Hattara elelee Lupan kanssa samassa häkissä. Hattarallakaan ei ole papereita, joten on myös risteytys. (Mutta siitä varmaan näkee, että molemmat vanhemmat leijonaharjaksia..:P)

Tiko: Tiko (virallisesti Count Vertigo) on tullut minulle noin kolmisen(?)viikkoa sitten. Tiko on tällä hetkellä vähän päälle kolme kuukautta. Isä esteristeytys ja emä normaali risteytys. Tiko on ensimmäinen "jänismäinen" kani joka minulla on, joten Luppaan ja Hattaraan verrattuna se on jotenkin tosi jästipäinen. Mutta ei sen puolen, ei tuo vanha pariskuntakaan mitään helpoimmasta päästä ole..

Gaby: Gaby (virallisesti Jänkän Gabriella) tuli minulle pari päivää sitten kun kaverin kyydillä haettiin se Porista :) Gaby on kaksi ja puoli kuukautta vanha. Vaikka Gaby on minulla vasta hetken ollut, niin se on nyt jo valloittanut sydämmeni omalla hellyyttävällä tavallaan <3 Gaby on puhdas ranskanluppa ja häntä suunnittelen Tikolle kaveriksi heti kun Tiko saadaan leikattua.

Tällä erää ei tämän enempää. Loppuun vielä joitain kuvia asukeista.

2 kommenttia:

 1. Moi, asutko reposaaressa tai sen lähellä? Itse käyn reosaaressa useasti kesällä kanieni kanssa, olisi kiva saada sieltäkin päin tuttuja http://bunnysuperspurt.blogspot.fi/
  Ja tsemppiä blogin aloittamiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ää, olisitpa nähny kuinka kikseis olin koulus, ko näin et sinä olit kommentoinu mun blogia :,D Kanisi on aivan ihania! Ja no en asu reposaaren lähellä, mutta on mulla kyllä tuttuja siellä muutama :)
   Ja heei, jos sul on vaa ok ni tuu juttelee mul kikis tai faces tai jossai, olis kiva tutustuu suhuki paremmi c:
   Ja kiiitos :)

   Poista