lauantai 2. tammikuuta 2016

Arvonnan voittaja ja loma kuulumisia!

Meidän loma on mennyt hyvin, ja sitten taas ei niin hyvin. Hattara jatkanut laihtumistaan ja kantapäät jatkaa kulumistaan. Se taitaa onneksi olla nyt ainut isompi murhe.
Pikkuinenkin sai vihdoin nimen! Hänestä tuli Nova <3 Leekon ja Novan totutus etenee hitaasti, mutta ehkä jopa varmasti! Saattaisihan nuo jo kavereita olla, jos en itse olisi niin arkajalka kun pikkuista hiukan jahdataan :d.

Mun oli loman alussa tarkoitus kuvata kanien aamu tms videoi, mutta se vähän jäi. Miettisin, että voisin sellaisen kyllä joku aamu koittaa kuvata, mutta onko teillä kiinnostusta nähdä sellaista?

Kanejakaan ei ole tullut kuvailtua, johtuen mun huonosta unirytmistä. Aina "aamulla" kun herään, on jo niin pimeää, että kuvien otto lampun valossa on vähän kehnoa.

Kauhistus en muistanut edes hyvää joulua ja uutta vuotta toivottaa! No, toivotan kaikille nyt hyvää alkanutta uutta vuotta! Teittekö kanien suhteen mitään uudenvuoden lupauksia?

Hyvää uuttavuotta toivottaa Hattara vanhan kuvan kera! Ei ole tänä jouluna ollut näin paljoa lunta ainakaa täälläpäin..

Ja sitten! Arvonnan voittaja: Eläin tyttö/karkki! Onnea arvonnan voittajalle. Pistän sulle viestiä.

Ja muille iso kiitos osallistumisesta! Voi olla, että uusi arvotan järjestettäisiin 25-30 lukijan kohdalla, jos tommosia lukuja ikinä saavutan :P

Ja tosiaan, meidän kani whatsapp ryhmässä ilmoitin vielä tänään, että saa käydä osallistumassa arvontaan, kun muistin koko arvonnan vasta tänään. Pahoitteluni siis, että meni vähän yli sovitun päivämääräs.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti