sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Hops-Ontop's Kuala Lumpur


Eli meille saapui tälläinen herra tänään! Ensijaisesti tästä olisi tarkoitus tulla Hattaralle uusi (ja toivon mukaan pitkäikäinen) miesystävä. Toki tämä herra saa ensin käydä karanteenin läpi ja pallien poiston.
Kyseessä on tosiaan siis puhdas pienrex. En vielä tiedä, tuleeko herralle uusi kutsumanimi vai käytänkö sen 'nykyistä' kutsumanimeä. Poitsu haettiin kangasalalta, ja iältään n.puoli vuotias.

 Herra asustelee tällä hetkellä tässä 120cm tehdashäkissä, makkarissa. Luultavasti saa olla tuolla 24/7 vapaana, koska makkarissa ei ole kuin yksi johto ja sekin on johtosuojalla suojattu. Mitään muuta kanille vaarallista tuolla ei sitten olekkaan.


Ainiin. Ruokaa ja puruakin on tullut nyt hankittua kunnolla elukoille, kun rahaa sain. Lemmikkitalosta tilasin 400l(25kg) purua ja 12.5kg hiirten ruokaa. Loput on sitten taikatassusta ja mustista ja mirristä. Eli genesis alfa alfaa kilo, Britin pellettejä(?) lähinnä herkuiksi/temppujen harjoitteluihin, hamsterin ruokaa ja tottakai exceliä. Jos näillä nyt hetken pärjäis.

2 kommenttia:

  1. Onnea uudesta tulokkaasta! Pikkurexit on kyllä mahtavia 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo poitsu on nyt lähinnä hengannut kopissa piilossa, ni saa nähä ku rohkaistuu, et millanen hurmuri siitä tuleekaan:D

      Poista