torstai 24. syyskuuta 2015

"uusi häkki" ja tulevaisuuden suunnitelmia.


Eli tosiaan. Gabyn poismenon jälkeen on kanien asuminen jälleen hieman muuttunut. Pari päivää ennen Gabyn poismenoa, Tiko alkoi olohuoneessa asua vapaana 24/7, jolloin häkistä otettiin yläosan kalterit pois. Mutta nyt, kun täällä elelevät vain Tiko ja Hattara, niin on eteisenkin "portti" auki, jotein kaneilla on käytössä lähes koko kämppä, makuuhuonetta lukuunottamatta.
Nykyisin tuo heinälaatikko toimii häkin ulkopuolella tasona, jonka päältä kanit pääsevät häkin yläkertaan myös sitä kautta. 

Alhaalla siis sijaitsee edelleen wc-laatikko ja heinät. Alhaalla on myös yksi iso taso. Yläkerrassa on sensijaan nuo laatat, vesikulho, mökki ja pari virikettä.

 Häkki on nykyään siis tuolla. Aikaisemmin se oli tuossa ruokapöydän paikalla, eli hiirten terran vieressä.

Ja eteinen on tällä hetkellä tämän näköinen. Eli sisältää tason, vessan, heinäkorin ja vesikipon. Ja tietysti virikkeitä. Kaneille haettiin myös porukoilta loput heinät omaan kämppään. Jos riittäis viel hetkeksi, mut ennen talvea täytyy varmaan hankkia varastoon lisää.


Ja nyt vielä loppuun: Tulevaisuuden suunnitelmia? Jep. Kerrankin mulla on aika selvät suunnitelmat ja yllättävän nopeasti. Tän mun huono tuurin takia (eläinten suhteen) miettisin, että haluanko enää lisää kaneja, vai pitäiskö vainhoistakin luopua? Mutno, enhän mä osais ilman elukoita olla. Näillä näkymin mulle tulis 1-2kuukauden sisällä vielä kaksi kania. Toinen saattaa tulla jo parin viikon aikana..

Mutta ei siitä sen enempää. Tulevaisuus näyttää, että millaisia otuksia tänne on muuttamassa..;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti