lauantai 14. marraskuuta 2015

Pitkästä aikaa kuulumisia!


Eli hieman kaneista kuvia ja kuulumisia. Leekon on kotiutunut hyvin, ja olis aika suunnitella herralle pallien poistoa. Tapaturmilta ei ole vältytty, kun Tiko pääsi väliaikaisportista läpi, jonka seurauksena Leekon toisessa korvassa on jäätävä haava/arpi. Ikuinen jälki siitä jää, mutta selvittiin onneks säikähdyksellä. Korvaa putsailtiin betadinella, ja mitään tulehdusta ei missään kohtaan ilemennyt

 Tiko ja Hattara elelevät tyytyväisinä keskenään olkkarissa vapaana. Tikosta on myös alkanut tulemaa paljon sosiaalisempi/hellyydenhakuisempi, eikä herra myöskään arasta läheskään niin paljon meteliä, kuin ennen.

Tässä vielä kanien nykyiset asuintilat. Eli Tikolta ja Hattaralta otettiin häkki kokonaan pois käytöstä, koska vei vain paljon turhaa tilaa.Iso vessalaatikko vaihtui kahteen minidunan pohjaan.Leeko asustaa edelleen vapanaa eteinen/makkari alueella. Välillä joudun pikkuisen lukitsemaan eteisen puolelle, kun makkarissa asustaa nykyään rottapoikia, joita täytyy juoksuttaa.

Leekon tukikohta makkarissa on tuo koirahäkki nurkassaTälläiset pikaiset kuulumiset. Pahoittelen, ettei ole postausta pitkään aikaan tullut.
Eipä tämäkään kummoinen ollut, mutta edes jotain. Pitäis ruveta uutta banneriakin miettimään jälleen..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti