torstai 30. heinäkuuta 2015

SM-kisat!

Heippa vaan pitkästä aikaa! Muutto on nyt kunnialla ohi ja kanien kanssa on nyt ekaa kertaa käyty estekisoissa! Oltiin siis katsomassa lauantaina (25.7.) kanien estehypyn sm-kisoja ja omat kanit kokeilivat helppoa mutkaa :) Ekaksi kerraksi meni ihan hyvin. Hattara pääsi maaliin asti 7virheellä(?), mutta Tikon kanssa Karkki joutui keskeyttämään. Tiko hyppi kyllä hyvin, mutta eteni liian hitaasti.

Eniten ärsyttää, kun ei päästy toiselle kierrokselle. Ennen helppoa oli eliitti, jossa kaikki huimat 15. kania menivät kaksi kertaa radan, mutta rata muutettiin ekan kierroksen jälkeen. En tiedä missä se aika saatiin kulumaan, kun 15. kania hyppi puolitoista tai kaksi tuntia? Ja helpossa oli kaneja 38(?) ja kierrokset mentiin yhtä nopeasti kuin eliitissä, ellei jopa nopeammin. Noh, eliitissä kun kesti niin kauan, niin helpon kohdalla arvosteluluokka muuttui C:ksi(?) . No, kumminkin vain ne kanit pääsivät toiselle kierrokselle, joilla oli maksimissaan kaksi virhepistettä. Vähän se harmitti, kun tuntui, että vasta ekan kierroksen jälkeen mun kanit alko lämmetä :/

No mutta, jokatapauksessa kisat meni ihan hyvin, ja ilmeisesti saatiin myös  pieni palkinto. Ilmeisesti oli joko "hyvä hyppytyyli" tai "ensikertalainen" ja sen ansiosta palkkioksi saatiin Freddy siementankoja.. Taidan nakata suoraan hamsterille :,D

Videot otettiin kummankin kanin hypyistä, mutta äitini ei saa niitä ladattua edes faceen, niin en taida niitä tännekkään saada. Kuvia on onneksi muutama, mutta nekin vain Hattarasta. Ilmeisesti Tiko oli huono kuvattava.
Ainiin! Tiko sai vihdoin korvatatskankin. Tosin mulla on paha aavistus, että korvaan ei jää mitään jälkeä.. Mutta, siirrytäämpä sitten niihin pariin kuvaan!

©Ada F

©Katriona A

©Ada F

©Ada F
Tähän mennessä ei ainakaan enempää kuvia ole tullut vastaan.. (Kiitos btw kuvaajille c: ) Ja kuten kuvista näkyy, niin Hattara ainakin yritti parhaansa, jonka vuoksi olen vielä ylpeämpi neidin suorituksesta <3 Parantamisen varaa on, mutta Hattaran kanssa ei kumminkaan monissa kisoissa käydä. Jos Tikon esteillä eteneminen paranee, niin sen kanssa voisi käydä jopa vähän useammin kisaamassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti