lauantai 18. heinäkuuta 2015

Ostoksia, lomailua ja hyppyharjoituksia

Heippa taas pitkästä aikaan! Keskiviikkona tosiaan palattiin kotiin, mutta tiistaina oltiin jo suomessa. Loma meni ihan hyvin, vaikka kaneja ikävä olikin. Oli tooosi outoa olla vaan, miettimättä sitä, että täytyisi häkit siivota, kaneja juoksuttaa yms. Mutta oli kyllä ihan parasta palata keskiviikkona kotiin, vaikka saikin heti siivota kanien ylitäydet vessalaatikot ja kusiset häkit. Onneksi se oli tuollaisen  loman jälkeen jopa ihan kivaa :,D

Mutta tosiaan! Jotain tuli kaneille, hiirille ja hamsterillekkin ostettua! Osa on tosiaan virosta ja osa ihan helsingistä ostettu :)

Eli tässä kaikki ostokset. Ja tuon hamsterin ruuan kävin vaihtamassa, kun unenpöpperössä en tajunnut ostavani tuota..

Pupu lompakko. Maksoi about 6e Näitä tuli ostettua kaksi. Taisivat olla jotain 20-30senttiä kappale!

Näitä ostin herkuiksi. Oli oikeastaan ainut eläinkaupassa, mikä ei sisältänyt maitoa tms.

Surkea kuva, mutta tuollainen suht iso, kovaääninen helistinpallo. Maksoi jotain 2-3e
Joten tuollaiset ostokset (+kaneista oli pakko pari kuvaa pistää).

Mutta mutta! Nyt se on sitten varmaa, että tullaan Tikon ja Hattaran kanssa hyppimään sm-kisoihin, mutta nämä saavat tosin tyytyä helppoon mutkaan, jos siitäkään mitään tulee :D Karkki onneksi suostui hypyttään nämä, kun en ite varmaan uskaltais. Gabysta en tiedä tuleeko mukaan ns maskotiksi vai ei. Sen silmä on mennyt hieman huonommaksi ja keskiviikkona mennään näyttämään sitä eläinlääkärille ja katsotaan mitä hän sanoo.

Mutta eipä muuta tällä kertaa! Toivotaan vain, että tuo sade loppuis lauantaihin mennessä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti