lauantai 4. heinäkuuta 2015

Ostoksia! (+pieni info)

Heipähei! Ajattelin nyt tehdä tässä välissä muutaman postauuksen, koska minusta ei luultavasti tule reiluun pariin viikkoon kuulumaan mitään ihan syystä. Miksei? No, maanantaina suunnataan Helsinkiin, josta tiistaina suunnataan Viroon siskoni mökille perheen kanssa. Rahaa on varattu jonkin verran mukaan, mutta luulenpa, että en koko loman aikana syö mitään kun ensin käytän 80e uusiin lävistyksiini ja loppurahat kanien lellimiseen. Eli jos hyvä ja halpapaikka löytyy, niin kaneille tulee uusia leluja, ja paljon. Sinänsä huoo homma, koska se jälkee ku Virosta saavumme o enää viikko muuttoon (tai toivon mukaan muutto on, kun ei ihan 100% varmaa ole). Toisaalta olen innoissani ja toisaalta haluaisin vain välttää sen, koska se työn määrä ja asunto ylimässä kerroksessa (seitsemän kerrosta, mutta onneksi hissi).

Mutta asiaan! Tilasin siis viime sunnuntaina peten koiratarvikkeesta kaneille ja jyrsijöille ihan vain pari juttua, että ei niissä mitään ihmeempiä. Eli:

Eli vihdoin ja viimein meillekkin saapui furminaattori! Hieman on jo testattu, mutta vielä ei tämä ole minua vakuuttanut..

Hamsterille/hiirille kiipeily seinä. Yllätyin tämän koosta, koska olin kuvitellut sen olevan pienempi

Näitä oli pakko tilata sit kerralla kaksi. Tiko on kovasti tykännyt zooplussa puisesta helistin pallosta, joten eiköhän se tälläisestäkin tykkää.

Siinäpä se. Ei mitään erikoisempaa tullut tilattua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti