maanantai 1. kesäkuuta 2015

Tavaroiden esittely!

Vihdoin ja viimein saan tämänkin tehtyä ja kuvina, kuten aina. Kuvat eivät ole laadukkaita, mutta kyllä niistä kai selvää saa.

Jotenka:
 Kanien ruuta säilytetään siis tuollaisessa laatikossa (ja yllättäen Gaby on tähänkin syönyt reijän..). Laatikossa on siis Cuni Complete adult(?) pellettiä, jota tilattiin 8kiloa. Pienemmässä laatikossa kauraa, jota annan joskus Gabylle ja Hattaralle pelletin lisäksi.
^Kanien purut yms siivous tavarat. Näillä käytetään vessassa kyllä puupellettiä, mutta Hattaran ja Gabyn vessaan täytyy pistää myös se 5cm:in puru kerros, koska Hattaran kantapäät kuluu niin helposti. Puru on myös hiiriä varten.


^Seuraavalla hyllyllä on kanien herkut, kynsisakset, harjat, lelut, joitain ensiapu juttuja jne. 

 ^Ihan ylimmässä on tunneli, aktivointipeli, heinäteline, salaattipallo (tosin nuokin nyt vaan toistaiseksi). Yleensä tuolla on suurimmaksi osaksi kanien peittoja, pyyhkeitä

Tässäpä tuo hylly kokonaisuudessaan.

Kanien kuljetusbkosit (yksi sivuvintissä), heinää jota on kellarissa lisää ja random koppi..
Kanien valjaita..

Vanha arvostelu lappu, joka saatiin leikkimielisistä kisoita :) Tulin silloisen kanini kanssa toiseksi.Sitten sängyn alla vielä tälläinen laatikko, jossa vähän enemmän ja vähemmän sekalaista kanien tavaraa. mm. Vesipulloja,kippoja, heinätelineitä, komppareiden mukana tulleita "kiinnitysjuttuja".


Ulkona oli suht kamala ilma. Satoi vettä jonkin verran eikä kaneja voinut viedä ulos, niin ajattelin, että tässä välissä on hyvä tehdä tämä :)


Eipä tässä sitten muuta. 

Ps. Tiko löysi tänään itselleen uuden paikan. Myytiinkö mulle kani vai vuorikauris? Empä meinannut sitä löytää kun oli tossa jotenkin niin huomaamaton..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti