maanantai 15. kesäkuuta 2015

Joten mitä tällä hetkellä?

Lupasin teille vähän selvennystä tuohon, kun aikasemmin mainitsin, että Tiko on nykyisin lähes 24/7 vapaana. Kuvia ei nyt ole, mutta toivottavasti saatte selityksestäni selvää.

Eli Tikon häkki siis pieneni sen puolikkaan kerroksen verran, joten tällä hetkellä herran häkki on n. 180x90cm, eli ihan ok kokoinen. Tiko myös on nykyisin häkissä todella vähän, koska häkin luukku on oikeastaan kokoajan auki. harvoin herra joutuu häkissä olemaan. Tämä johtuu muutamista syistä: Järjestys vaihtui, Tiko tarvitsee lisää liikuntaa/lihasta, jos kisaamaan aijotaan ja tottakai tuon herran täytyy myös laihtua. On herra taas vähän paisunut..

Ilmeisesti herra on itsekkin tykännyt tästä järjestelystä. Ei ole enään niin hyökkivä ja satunnaisesti hakee itse myös huomiota ja antaa silittää vapaana ollessaan. Ei ehkä teistä niin ihmeellistä, mutta se on iso askel tämän herran kanssa. Yksi aamu oli myös ihana herätä, kun näki että herra nukkui jalkopäädyssä :D


Muttamutta, jos ei unohdeta noita kahta valkeaa karvapalloa. Eli Gaby ja Hattara nauttivat kesäsät, ruohosta, ulkoilusta.. Ainoastaan Gaby taas tällä hetkellä huolettaa, koska hänen oikeanpuoleinen silmä on rähminyt suht pahasti :/ Mitään "kiinteää" rähmää ei näy, mutta silmän ympärystä on aika isolta alueelta sellainen "märän näköinen". Putsailen sitä nyt keitetyllä vedellä, toivoen että menisi ohi. Jos ei, niin täytyy eläinlääkärille soitella. Toivon mukaan ei vain ole mitään vakavaa.

Tälläinen pikainen selitys/tilannepäivitys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti