lauantai 11. huhtikuuta 2015

Iik! Hiiriä!

Olen toodella pahoillani, kun viime postauksesta on taas kulunut niin pitkä aika! Monta kertaa on pitänyt uusi postaus kirjoittaa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi.

Gabyn huuli on parantunut hyvin Marlin puremisen jälkeen. Onneksi parani. Mutta sen sijaan Hattaran kantapäät ovat TAAS suht ärtyneet.. Ja Marlin ja Tikon totuttamisen suhteen olen nyt toistaiseksi luovuttanut. Äh, tuntuu, ettei mikään taaskaan näiden elukoiden kanssa suju..

Toivon, että tämä lähtisi tästä parempaan päin.. Mutta on nuo kanit ainakin muuten terveitä ja iloisia :) Kävivät tänään ulkonakin aitauksessa. Näyttivät nauttivan c:

Mutta otsikkoon.. Eli meille tuli perheenlisäystä!
Eli tälläinen neiti kolmikko! Nimeltään he ovat Tami, Sakura ja Minto :) Ensiviikolla pitäisi heille tulla vielä kolme kaveria. Kanit olivat hieman ihmeissään ekana päivänä, kun hiirulit tänne saapuivat. Varsinkin Marli pamautteli kokoajan takajaloilla vapaana ollessaan, kun kokoajan joku rapisi :D Ovat ilmeisesti nyt jo kumminkin kunnolla tottuneet uusiin asukkaisiin.

Eipä taaskaan tämän kummempia täällä :) Masikin tulee huomenna tänne pariksi viikoksi. Eli paljon kuvia luvassa, ainakin Masista :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti