torstai 23. huhtikuuta 2015

Kysy minulta!

Hepodei pitkästä aikaa! Tulin taas pikaisesti kertomaan kuulumiset:
Masi on siis ollut täällä nyt varmaan pari viikkoa(?) ja on tuo kyllä ihanan sosiaalinen c: Yksi iso miinus neidissä on.. Täällä ollessaan, ei ole ollut sisäsiisteydestä tietoakaan! Tiedä sitten, vaikuttavatko muut kanit  tuohonkin, mutta Masilla on myös pientä kiimaa meneillää.

Mutta ollaan me Masin kanssa ulkonakin käyty. Taisi olla toinen kerta sen elämän aika kun ulkona käydään. Tällä kertaa tosin valjaat päällä.

Neitikin on jo 7kk ja painoa 1.6kg, vaikkei kyllä todellakaan näytä siltä :D Tuo on edelleen ehkä hieman reilu kahden käden kokoinen, jos sitäkään.

Muillekkin kaneille kuuluu hyvää, vaikka itse en tiedäkkään, että mitä pitäisi minkäkin asian kanssa tehdä.. No, kaipa tämä tästä :)


Eilen tuli myös kolme uutta hiirtä, jotka saivat nimekseen Tatara, Nikita ja Misty. Kolmen viikon karanteeni ja sitten koitetaan, miten nuo kaikki kuusi tulisivat keskenään toimeen.


Ja sitten asiaan. Eli olen monien muidenkin blogeissa tätä nähnyt, ja ajattelin mielenkiinnosta katsoa, mitä minulta kysyttäisiin. Elikkä tämän postauksen kommentti kenttään saa pistää kysymyksiä tulemaan! Saa kysyä minusta, hiiristä, kaneista tai jostain vastaavasta, kunhan pysyy asiallisena :)

Eli eikun kysymyksiä tulemaan! Vastailen niihiin luultavasti viikon tai parin päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti