perjantai 27. maaliskuuta 2015

Kukkuluuruu!

Oivoi, taasko on hieman reilu viikko vierähtänyt viime postauksesta? Möh, oonpas huono tarttumaan itseäni niskasta kiinni ja päivittelemään aktiivisemmin. Mutta parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan. Jotenka..
Mitä meille kuuluu? No jos aloitetaan taas näistä huonommista. Eli olen tällä hetkellä työssäoppimassa ja kun tulin "töistä" kotiin, niin kappas! Gaby oli päässyt häkistä pihalle, ja tietenkin tapellut Marlin kanssa! No en siinä kohtaa tajunnut sen tarkemmin katsoa kummaltakaan mitään jälkiä (tyhmä minä..). No illalla ihmettelin ku Gaby ja Hattara vain kyyhöttivät nurkassa, pamauttelivat takajaloilla ja juoksivat ihmistä pakoon. Hattara onneksi puolentunnin päästä "normalisoitui", mutta kaverin kanssa napattiin Gaby syliin ja tutkittiin. Gabylla oli alahuuli auki! Taino, pikkurillinpään kokoinen haava.
Valvoin ensin seuraavan yön vahtien, että Gaby saa syötyä ja juotua, kun onneksi muuttui illan mittaa normaaliksi itsekseen. Aamulla heti klo 8.00 soitin eurajoen eläinlääkärille, ja saimme samalle päivälle ajan. Puoli kolmelta olimme eurajoella ja ell. totesi Gabyn huulen olevan aika pahasti tulehtunut (mennyt kuulemma myös ihan kunnolla jonkun hampaat siitä läpi). Niinpä Gaby sai antibiootin ja kipulääkkeen ja kotiin neljäksi päiväksi antibiootti ruiskuja, jotka annettaan suuhun kerran päivässä. Tänään menee toka vika antibiootti ja huuli on onneksi jo paljon paremman näköinen, joten ilmeisesti taas selvittiin säikähdyksellä!

Aina yhtä ihana kuva :,D <3
Entä mitäs muille kuuluu?
No, Hattara nyt on perus "ämmämäinen" itsensä! Eipä ole ennen kevät vaikuttanut tuohon ihan noin vahvasti..:D Tosin, ei se kevät Hattaraan nytkään muuten vaikuta, kuin että täytyy Gabya alistaa aivan perkeleesti! Kunhan ei aivan järjettömäski mene niin hyvä.

Marlin ja Tikon totuttamista on nyt tällä viikolla vasta ruvettu jatkamaan, kun Marliki on täysin kotiutunut :) Eilen neiti jo vetikin täällä pientä ilopomppurallia! Harmi vain, että Tiko ei vaikuta olevan vieläkään kovinkaan kiitollinen hänelle hankkimastani naisseurasta.. Kiittämätön otus!
Ei mutta, meni noiden totutus jo onneksi paremmin. Tiko lähinnä näykkäili ohi mennen Marlilta karvatuppoja irti ja Marli oikeastaan vain kokoajan väistyi. Eli ainakin paremmin meni kun ekat pari kertaa, jolloin ei näiden tarvinnut olla kuin alle viisi sekuntia keskenään niin karva pöllysi aivan hemmetin paljon ja Marli ja Tiko pyöri toistensa päällä. Saa nähdä tottuuko nuo toisiinsa vai ei. Marli ainakin olisi kovin innokas tutustumaan, mutta Tiko vain luimistaa korvia.


Eipä tämän erikoisempaa tällä kertaa! Vielä pari lukijaa lisää, niin voisin pistää jonkun pienimuotoisen arvonnan pystyyn!

1 kommentti:

  1. No hyvä,että selvisitte säikähdyksellä!

    http://princessmyy.blogspot.fi/

    VastaaPoista