torstai 18. helmikuuta 2016

Kuulumisia ja zooplussan tilaus!

 Huh! En ole blogia vähään aikaan ehtinyt päivittelemään. Meillä alkoi atto aineet jokin aika sitten, mikä meinaa sitä, että koulupäivät ovat 8-16 paitsi perjantaisin. Koulupäivien jälkeen aina menee elukoita hoitaessa ja kotitöitä tehdessä. Onneksi huomenna alkaa hiihtoloma!
Q&A videotakaan en ole vielä saanut youtube:en ladattua, pahoitteluni siitä. Viimeistään loman aikana uskoisin saavani sen julki, ellei lisää ongelmia ilmene..


 Nova ja Leeko ovat sopuisasti elelleet olkkarissa. "Pieniä" tuhoja ne on onnistuneet myös tekemään (eli mm. syönyt mun koulukirjan), mutta muuten ovat olleet nätitisti. Mitäs olen omaa tyhmyyttäni olettanut, että tavarat olisi turvassa pöydällä..                         
Täällä en olekkaan tainnut kertoa! Eli Hattaran laihtumiselle löytyi syy: pahat hammaspiikit. En aluksi osannut piikkejä epäillä, kun neiti kumminkin heinää söi, vaikkakin tosi vähän. Myös kaikki muu ruoka meni alas. Kanit ryhmässä joku ehdotti sitten, että syy olisi hammaspiikeissä, ja niitähän Hattaralla oli. Sen reissun jälkeen neiti on syönyt heinää paljon paremmin. Kantapäätkin kuluu hiukan vähemmän pahasti, kuin ennen ell. käyntiä :)
Tikokin on ollut normaali itsensä, vaikka poitsu hakeekin huomiota omalla erikoisella tavallaan (esim. yöllä syömällä sänkyä..). Painokin Tikolla on pysynyt kokoajan samana, vaikka hieman tukevahkolta tuntuukin!    


Sitten zooplussan tilauksen sisältöön!:

Hiirille ja hamsterille 
Hernehiutaleita


Pähkinäsekoitus (pääasiassa hamsterille)
Jyrsijöille kuivattuja ötököitä ja avaimenperä


Kaneille järsittävät pyramidit

Omenapajupallot

Pulloharja, jossa toinen pää on pieni! wuhuu
Hamsterille toista ruokaa, jossa kuivattuja hyönteisiä jne.


Heinä/yrttikorit.
Novalle ja Leekolle 1,5l juoma-automaatti <3 !

   Tässäpä nämä tällä kertaa! Koitan mahd. nopeasti saada Q&A videon teidän katsottavaksi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti