sunnuntai 2. elokuuta 2015

Gaby sairastaa+muut kuulumiset

Tein nyt tästä erillisen postauksen, jottei tule sitten yhtä pitkää ja sekavaa postausta.

Eli Gabyn silmä on nyt jonkun aikaa oireillut ja kun eläinlääkärillä käytiin sitä näyttämässä, määrättiin kumpaankin silmään silmätipat 10-14päivän ajan ja jos sinä aikana ei verestys yms lopu, niin täytyy mennä uudestaan näyttämässä eläinlääkärille.

Aluksi kuuri tuntui auttavan ja sitä on nyt annettu 8päivää. Tänään kuitenkin huomasin, että Gabyn oikea (eli se pahempi silmä, jossa myös alaluomi "roikkuu) on pahemman näköinen kuin mitä se on hetkeen ollut ja silmä myös verestää aika paljon.. Taino kun kotona kattoo, se on ihan verenpunainen, joka ei kuvissa niinkään näy..

Eli Gabyn silmä on nyt tämänäköinen.. Saa nähdä auttaako kuuri neljän päivän aikana mitään..

Sama silmä kuin ylemmässä
Terveempi silmä.
Kaiken lisäksi perjantai iltana huomasin Gabylla olevan tosi paha hilsepunkki. En uskaltanut odottaa maanantaihin asti, joten lauantaina soitin päivystävälle eläinlääkärille, jotta sain reseptin strongholdiin. Maksoi n. 70-80e, koska hoito piti tehdä kaikille kolmelle kanille ja Gabylle meni yksinään jo kaksi tuubia, kun on sen verran iso, ja pakkauksessa on vain kolme tuubia. Yksi pakkaus olisi maksanut vain n. 34e.
No, nyt täytyy vain toivoa, että hilsepunkki menee ohi ja että silmätippakuuri alkaisi auttamaan..


Entä mitäpä muuta?
No, muuten on mennyt ihan hyvin. Kanit olivat aluksi hämillään uudesta paikasta(ja Tiko tuntuu olevan hieman vieläkin) mutta tällä hetkellä kanit ovat tuntuneet vain nauttivan uusista paikoista ja tiloista.
Eli kaneilla menee ihan hyvin, jos Gabyn jatkuvaa sairastelua ei lasketa. Tänään Gaby on kivasti pissanut pitkin olkkaria toooosi isoja kusilätäkköjä.. Ovat täällä tosin ensikertaa vapaana, niin voi olla, että Gaby vain merkkailee. Rasittavaa silti.

Mutta, tälläistä tällä kertaa! Postaustoiveita saa muuten ehdotella, jos tulee mieleen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti