maanantai 18. toukokuuta 2015

Viikko sitten niitä oli vielä viisi..

Kerron teille nyt hieman Turun reissusta. Turussa oli siis kisat lauantaina eli 16.5. Lähdin itse sinne n. 9.30 ja kisapaikalla olimme hieman 11. jälkeen, koska emme aluksi löytäneet puistoa, jossa kisat pidettiin. Enkä ollut tyhjinkäsin matkalla, vaan Marli oli mukana. Tosin, paluumatkalla boksi oli tyhjä. Miksikö? No minäpä selitän.

Marli asui täällä meillä siis jonkin aikaa, melkein noi puolivuotta(?). Olin iloinen siitä, että Marli oli täällä, mutta Marli ei. Ns. alkujännityksen kadottua, Marli pelkäsi Tikoa. Tai suurimmaksiosaksi Marli oli innokas tutustuja, mutta Tiko aina hyökkäsi kohti, repi karvatuppoja jne. Ja Gabyn ja Hattaran kanssa Marli halusi vain tapella (ja siis Gabyn ja Hattaran häkin edessä oli kunnon muurit, ettei Marli vain pääsisi tappelemaan, mut onnistui silti siinä..). Niinpä aloin miettiä, että mitä Marlin kanssa teen ja juttelin Minnankin kanssa. Lopputulos oli se, että vein Marlin Turun kisoihin, koska Karkki oli lupautunut Marlin ottamaan. Sain Marlista myös kuvia eilein ja se näytti nyt jo niin paljon onnellisemmalta :) 
Marlin elämää voitte jatkossa seurata osoitteessa http://rakkaatmet.blogspot.fi/

Nämä tarttuivat Turun reissulta kaneille mukaan..
Mutta jokatapauksessa, nyt tiedän, että Marlin on hyvä olla. Täällä on vain kovin hiljaista, kun on enään kolme pitkäkorvaa jäljellä..

2 kommenttia:

 1. Koita sä pärjätä vähäisen kanimäärän kanssa. Mä lupaan pitää Marlista hyvää huolta, sen se ansaitsee. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää yritän! Saa nähdä tuleeko näitä jossain kohtaa lisää vai ei, mut ei nyt ihan hetkeen.
   Hyvä juttu! C: uskon, et se o siel paljo tyytyväisempi ku tääl stressaamas.

   Poista