tiistai 13. tammikuuta 2015

Ulkoilukuvia KAMERASTA!!

Sori capslock mite kirjotetaakaaa :,D mut sain tost mun uudesta kamerasta kuvat koneelle! jeejeejee. Okei ei noita kuvia nyt paljoa oo, mutta muutama.

Kaneille kuuluu perus hyvää. Tosin Gabyn korvassa taas joku suht ilkeen näkönen haava (lieneekö Tikon syytä..) jota täytyy hieman tarkkailla ja putsata, ettei tulehdu. Ja Gaby oli eilen myös tosi ruokahaluton, mutta illalla söi ihan normaalisti, eli hotkien!

Lieneeköhän nää kani tulleet omistaajaansa vai mikä on, kun valjaissa kanit menee pihalla suht ok vaikka olis luntaki (varsinkin Hattara), mutta tänään, vaikka oli nolla keli ja lunta, niin kanit ei suostunut tulee oikein boksista pihalle. Vein ne siis vaihteeksi aitaukseen juoksentelemaan, mutta taisi olla liikaa lunta niiden makuun.

Zooplussan tilauskin saapui tänään! Voisin tilauksen tavarat esitellä seuraavassa postauksessa, mutta en osaa päättää, että kuvilla vai videolla? Sanokaa te, kumpi olisi kivempi? :)

Muitakin vinkkejä ja ideoita postauksiin saa antaa! Mutta, hyvää jatkuvaa viikkoa kaikille. Koittakaa kestää tuota kylmyyttä!"..vihaan sua" <3ja MASII C;

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti